Pontos idő: vas. jan. 29, 2012 12:52 am

Welcome
Welcome to hardcore

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 45 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: HELLRAVE AND HELLKICK - BUDAPEST - 2010 JULY 31
HozzászólásElküldve: vas. aug. 01, 2010 11:22 am 

Hi!

És hogy az osztrákoknak az a hobbyjuk hogy szarrá rugdossák egymást, de legfőképpen a magyarokat ... a szervezők ezt miért tudták eltűrni úgy hogy homokba dugták a fejüket? Bár a fejetlenség általános volt:(.

Szervezünk "magyar" elektronikus-zenei fesztivált (mondjuk a Felvidéki "Szlovákokat" el lehetne hívni), ahol a hangsúly a fair play-en van, ahol a közös bográcsozás fogja össze csapatokat és ahol az idiótákat kollektíven lehetne hazaküldeni és Folli technikája szólna a vasalódeszkán :D.

HHHHHHAAAAAAKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: vas. aug. 01, 2010 1:07 pm 

Csatlakozom az előttem szólókhoz!!! Nem kérünk legközelebb a kibaszott nagypofájú osztrák mentalitásból!!!! Tartsák meg maguknak otthon, egymás közt!! Arcoskodjanak, boxolnajak egymással, Minket felejtsenek el!!!!!!! Azt hozzáteszem még, hogy a normálisakra ez nem vonatkozik, de belőlük sajnos kevés van :(

De ezen kívül a buli nagyon jó volt, reggel 8ra értem haza, ugyanis még elmentünk sétálni egyet az Omszki tavon:):):)

És igen!! Ideje újra összegőzölni a Vasalódeszkát 110dB Core-ral!!!!!!!!!!

És a fantasztikus képek végre felkerülteeeeek álééééé!!!

http://www.kep.tar.hu/drfolli/50679407#2

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dr.Folli vas. aug. 01, 2010 1:16 pm-kor.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: vas. aug. 01, 2010 1:10 pm 

ámen

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: vas. aug. 01, 2010 2:37 pm 
Site Admin

Jó volt a buli.
Egész korán odaértünk, már szólt a zene. Előre tudtam hogy a foci nem nagyon fog érdekelni, sörözni és beszélgetni mentem leginkább.
Na ez be is jött, a focit alig néztem, viszont ismerkedni kiváló volt.

Este a páré meg nagyon odabaszott, A zene hihetetlen volt, Dione se okozott csalódást.
Sok sikert a következő bulikhoz.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: vas. aug. 01, 2010 3:30 pm 

A Rakehell focicsapat soha többet nem fog szerepelni a Hellkick elnevezésű DNC-s foccirkuszon.
3 hónap aktív felkészülésünket tették tönkre tegnap ezen a focitornán a fair play focit teljesen nélkülözve.
A proli osztrák mészárszék, és a szervezési hibából adodó 20éves "400-at kaponk óránként így hát szarokbele" "bírók" tönkrettek mindent és ezáltal megint nem jutottunk tovább a csoportunkból. Csak a Rakehell csapat ellen történtek nagyon súlyos szabálytalanságok büntetések nélkül, nyilván azért mert akik ellen vezettünk, azok már primitiv bosszúból rugdosódtak, balhéztak, kötekedtek, akikkel meg szoros meccsünk volt, azok meg az anti-fair play szellemében követtek el mindent ellenünk, nehogy megelőzzük őket a csoportban.
Így hát rengeteg időnk, energiánk, pénzünk veszett kárba, és a proli osztrák huligánoknak köszönhetően, akiknek idegen szó a fair play, 3 játékosunk nem tudott sérülések miatt részt venni a Hellrave eseményen, ráadásul az én bokámat is szétrugták, aminek hála hajnal 3 körül már nem tudtam rajta állni, így haza kellett jönnünk és nem tudtam a Follival játszani 5:15-kor.
A Hellrave jó volt, Dione azt hozta, amit vártunk, és nagyon pozitív hogy különböző ajándékokkal is kedveskedett nekünk magyaroknak.
Összességében focis szemmel a Hellkick botrányos volt és hatalmas csalódás, a Hellrave meg jó volt, de szerintem nem voltunk valami sokan...

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: vas. aug. 01, 2010 4:11 pm 

nagybudai írta:
http://www.pestiest.hu/esemeny/2851596/hellrave__the_main_event_of_the_night

Miért nem lehet kommentelni?! Ez a szöveg büntet! :D:D:D

Btw grat a partyhoz! Képek alapján a foci is nagyon komolynak tűnt, rengeteg meló lehetett vele, kár hogy a kommentek egytől egyig negatívan írják le az egészet. :S:S:S Végeredmény van valahol? Azért kíváncsi lennék kik kapták a serlegeket.

Sajnálom egyébként, hogy nem lehettem ott, remélem, mindenki jól érezte magát.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: vas. aug. 01, 2010 4:50 pm 

Hát, először is bocsánat kéréssel kezdeném. Fáradtan mentem le Hellkickre, és még fáradtabban mentünk el, így hazaérvén beestünk az ágyba, és csak reggel ébredtünk meg. Jártam már így bulival, csak most azért volt ciki, mert Sky mondta, hogy, megpróbál besuvasztani az éjféli Hellkick Allstars-ra. De azért gondolom azt az egy órát Tshwest, Neckrow, Warrior és talán Anna, el tudták tölteni. Sorry srácok.

Hellkick-ről pedig annyit, hogy, mivel engem nem érdekel a foci túlzottan, így a zenei résznél maradtam, valamint ettem-ittam :). Ez a rész jó is volt, nem vettem észre a balhékat. Egyedül az a momentum volt szar, amikor az osztrák srácnak kiugrott a könyöke.
A legszebb pillanat pedig a Fécy-Díj átadása volt, az nagyon emberi volt és szép gesztus.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Adrenalin_k hétf. aug. 02, 2010 5:17 pm-kor.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: hétf. aug. 02, 2010 7:30 am 

vki hellkicken behúzta a hollandos sálamat...
legutóljára egy osztrák srácnál láttam. ha valaki tudna lépni ezügyben megköszönném...
egyébként a fociról no comment, a zene jó volt, az esti hellrave is. megérte fél4kor kelnem
kösz mindenkinek, akkivel együtt bulizhattam, és a dncnek is a szervezést

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: hétf. aug. 02, 2010 3:08 pm 
Site Admin

Jaaj hát nyáron nem kell sál!

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: hétf. aug. 02, 2010 5:16 pm 

-LATTES- írta:
legutóljára egy osztrák srácnál láttam. ha valaki tudna lépni ezügyben megköszönném...
egyébként a fociról no comment, a zene jó volt, az esti hellrave is. megérte fél4kor kelnem

Amúgy mi láttunk egy magányos holland sálat, barátnőm mondta is, hogy nem hiányzik-e valakinek. Nem tudtam kié.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 03, 2010 3:24 pm 

Na hallo!

A focin nem voltam túl sokat, a döntőről meg pont lemaradtam, de a buli az nagyon ott volt, nagyon nagy zenék voltak.
Meg tudná mondani valaki, hogy pontosan ki is volt aki Folli előtt játszott a nagy teremben? Nagyon beteg az a gyerek, hatalmasat zenélt. Szerintem :D

A képek a szokásos helyen:
http://hoodoo.uw.hu/hellrave.rar

Sanyi

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 03, 2010 5:33 pm 

1.hely

Death Noize Clan Austria

2.hely

Death Experience

3. hely

Pink Banana

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 03, 2010 5:38 pm 

Na most szerintem nem kéne így túlzásokba esni ,hogy fejetlenség,stb...
Mi se fikáztuk le soha a ti bulijaitokat, úgyhogy én sem tűröm leajnározzátok a mi bulinkat.
Hibáztunk persze mi is és azt el is ismerem,de azért próbáltuk mindent a legkevesebb hibával csinálni.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 03, 2010 7:52 pm 

Fikázás nem volt, valamit félreértettél. Mi abban fejeztük ki dühünket, csalódásunkat, hogy egy focitornán, ami elvileg a Hardcore barátságról, összetartozásról, fair play-ről szól, ott megtörténhetett sajnos a legmocskosabb és legszemetebb dolog, ami velünk, a Rakehell csapattal megtörtént, és mindez "bírói" segédlettel. És ez kinek a hibája, ha nem a szervezőké? Csináltatok egy profi játékszabályzatot, amit aztán minden bíró, és néhány csapat is máshogy értelmezett, de leginkább sehogy, és itt a nagy baj, ezek miatt történt meg, hogy 3 játékosunk nem tudott részt venni a Hellrave-en, mert ugy néztek ki, mint akik egy K1-es ketrecből menekültek ki...és mindez büntetlenűl! Remélem egyszer majd megérted a mi helyzetünket is, hidd el, senkinek nem kívánom!
Amugy meg a rendezvényetekről egy rossz szó nem esett, miért is esne, hiszen nagyon profi volt és mindenki jól érezte magát, hiba nem volt benne, max. amiről Ti sem tehettek, hogy az igért 400 emberből a facebook-on, alig jött el néhány, tényleg kevés magyar volt, sokakat vártam, de nem jöttek és ez elkeserítő.
A Hellkick meg "nem focis" szemmel egy szintén profi napközbeni outdoor party volt. Neked, Zolinak, Zsánnak, és minden DNC-s tagnak, és segítőnek hattttalmas respect! Nagyon a helyén volt minden (a bírók kivételével!!!), tényleg látszott benne a rengeteg fanatikus munkátok, amiért minden elismerés kijár nektek!!!

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 03, 2010 9:23 pm 

Tudom voltak a bírókkal bajok és azok olyanok is voltak,hogy még életemben nem láttam őket.Értem én hogy miről beszélsz meg bocsánatot is kérek érte de hidd el egyszerre 100 helyen nem tudtam lenni én se,pedig sokszor volt ilyen.Egyébként én Hakuhn akadtam ki inkább.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: szer. aug. 04, 2010 2:46 pm 

Hi!

Nem egészen értem mi volt olyan kiakasztó a szövegemben. mindenesetre itt van az RH / DNC A. mérkőzés ahol tisztán látszik hogy miről beszéltünk eddig (és talán az olyan emberek mint: "nem voltam ott, de mindenki azt mondta" meg "én úgy hallottam ..." is inkább csöndben lesznek):

http://www.youtube.com/watch?v=GJ0UbBSrH5M

http://www.youtube.com/watch?v=3zszp34mzRM

különösen kedves részem, a második félidőben amikor a kapus kitette a labdát erre Gáspár Zoli berúgta nekik ... persze az örömöt csak az vette el hogy a bíró erre kiállította 2percre és a gólt sem kaptuk meg (a felvételen nem nagyon látszik, mert valaki beállt elé). Azt persze senki nem tudta hogy kinek kellene mérni a 2percet (mert sem a bíró nem tette, sem senki más) ... úgyhogy valamikor visszajött :D.

Előző meccsünkön rúgták le Zolit a Death Experience-sek (baleset).

Az ez utáni meccsünkön pedig a Cheeky Rascals (4-0-ra nyertünk) rúgta szét a játékosainkat ... pusztán balesetből, de az utána lévő buliskodásra már nem tudtak eljönni.

Félreértés ne essék nekem nem kell senki bocsánatkérése (egyrészt mert az ilyenben nem hiszek, úgysem jelentene semmit, másrészt meg minek ...) csak öntsünk tiszta vizet a pohárba és utána lehet duzzogni rám.

A kis helyreigazítás továbbá hogy nem a foci körítésével és nem is az utána lévő bulival volt bajom (többféleképpen nem akarom elmondani ha esetleg még nem esett volna le.)

HHHAAAAAKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: szer. aug. 04, 2010 4:26 pm 
Site Admin

Nem tudom miért vagytok még mindig azon fennakadva hogy kevesen voltunk.
A faszbookon hogy ki jelez vissza az nem jelent semmit.
Évek óta ennyien vagyunk, meg lehetett volna már szokni. Nem fog hirtelen megugrani a létszám, csak azért mert kéritek.
És hiába hirdetitek akárhol a bulit, és hiába hoztok el akárkit.
Ettől sokkal többen nem fognak eljönni.
Én most vittem egy új embert, viszont egy másik aki már több bulin ott volt, nem jött.
Nagyjából erre a létszámra és bulieltratóképességre kell belőni a bulik költségvetését, és nem lesz sírás.
Én is sajnálom, KURVÁRA.
De ez csak ennyi.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: szer. aug. 04, 2010 4:39 pm 

Drága Zoli és Feecy!

Annyira sajnálom, hogy nem lehettem ott! Tiszta szar volt...reméltem, talán az esti buliba el tudok menni, de nem... ne haragudjatok kérlek! Láttam a képeken, igen jó buli lehetett, és sajnálom, hogy a focitorna ilyen sok panaszt szült. Jövőre talán ausztrál foci bajnokságot kell szervezni.:)

Óriás respekt, hogy ezt így összeraktátok, remélem, nem buktatok rajta túl nagyot! Rengeteg időtökbe, energiátokba került megszervezni mindezt, borzasztóan röstellem, hogy nem tudtam ott lenni.:(

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: szer. aug. 04, 2010 5:05 pm 

Köszi Vanda az ötletet :) már fel is hívtam egy pár ausztrál csapatot nagyon adják a dolgot :).Sidneyben fogjuk majd rendezni jövőre.

Tudom hogy nem tudtál eljönni sajnálom :(

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: szer. aug. 04, 2010 5:16 pm 

Adrenalin_k írta:
-LATTES- írta:

Amúgy mi láttunk egy magányos holland sálat, barátnőm mondta is, hogy nem hiányzik-e valakinek. Nem tudtam kié.

Zsani is látott sokáig egy magányosan kallódó sálat egy darabig a földön... Több infóval nem tudok szolgálni :(

Egyébként hamár itt vagyok, itt is szeretnék egy pár szót szólni, no nem regényt akarok csak kitérni pár dologra.

Ezúton is köszönöm Sky-nak és Fecy-nek a lehetőséget, hogy mint kívülálló segédkezhettem az előkészületekben péntektől fogva és a lehetőséget, hogy zenélhettem a foci torna alatt.
Megmondom őszintén a meccseket csak félszemmel figyeltem és inkább a meccsek utáni reakciókból tudtam követni az eseményeket. Sok rosszat hallottam mindenkitől a bírókról, ehhez hadd fűzzek hozzá valamit: gondolom sokan követtétek a foci VB-t és láthattátok h egy világméretű sporteseményen milyen hibákat követtek el a sporik, így egyértelmű, hogy nem lehetett hiba nélkül vezetni a meccseket. (Nem szeretnék erre a mondatomra válaszkommenteket h "itt nem kis hibákról van szó blabla, szerintem már túl lett tárgyalva hogy ki, milyen "szarul" vezette a meccseket, én csupán szeretnék pár szót szólni az én szemszögemből, hiszen tudom (ezt sem kell a fejemhez vágni, hogy én nem fociztam és ha úgy lett volna biztos nem lennék ilyen kedves. Kérlek titeket, hogy lépjetek túl ezen, és koncentráljunk inkább azokra a dolgokra, amik széppé tették ezt a napot/estét. Én megértem tényleg a Rakehell csapat (köztük Kristóf, Hakkuh) mérgét, és örülök, hogy ezt a kommentet az egész topic elolvasása után írom, így olvashattam Kristóf kommentjét, melyben respectjét fejezte ki. Ez becsüléendő dolog és örülnék, ha mostantól csak pozitív kommenteket lehetne olvasni... Olyan kevesen vagyunk, tartsunk össze basszus. A durva/brutális osztákok meg említésre sem méltóak és amint feltűnt gondolom mindenkinek magyar vs magyar csapat NEM szidta egymást. Szerintem ezt tartsuk szem előtt...
Huh sok minden van még a fejemben, de ígértem, hogy nem lesz regény... A fociról megírtam nagyjából amit akartam, jöjjön az este.

Sztem nem nagyon kell ecsetelnem semmit, akik ott voltak jól érezték magukat, változatos zenék szóltak, jó DJ-kkel és settekkel. Szintén köszönöm, hogy zenélhettem az este folyamán is és külön köszönet azoknak akik a kisteremben az én zenémre tomboltak Dione helyett :):)

*Lehet h sok a hiba, de ezt most hirtelen felindulásból írtam. Üdv mindenkinek, The Warrior

"You can't stop the Movement, you just change the moves!"
"Movement is moving from point A to point B like a tank, we're knocking walls down!"

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: szer. aug. 04, 2010 5:25 pm 

BTW csináltam egy kis HC-s mashupot a FIFA himnuszból ha valakit érdekel (Hellkicken szólt először :)
http://www32.zippyshare.com/v/94092062/file.html

"You can't stop the Movement, you just change the moves!"
"Movement is moving from point A to point B like a tank, we're knocking walls down!"

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: szer. aug. 04, 2010 5:50 pm 

Hi! Nah, örülök, hogy azért már egy kicsit nyugodtabban írunk, én is fel voltam kúródva nagyon, rengeteg meló volt, nagyon fáradt voltam, 4 napig ébren voltam, úgy, hogy pakoltunk, intézkedtünk, építettünk, szobákat adtunk át, osztrákokat kerestünk a városban, esőt szídtunk, kirohantunk, kárt mentettünk, erősítőt szárítottunk, fociztunk, fociztunk, fociztunk, fociztunk (még kétszer leírnám, ha továbbjutottunk volna), aztán bontottunk, pakoltunk, költöztünk, nyitottunk, buliztunk, nagyorrú dj-t (nemengem, egy másikat) szállítottunk.....aztán is csak 5 órát aludtunk, mert utána sörpadokat utaztattunk, meg aztán hangtechnikát.....tegnap került vissza minden a helyére, kivéve az én cuccaim, amik közül csomó még mindig a Feci csomagtartójában van.....az egyik lemezjátszóm úgy tűnik halott, nemtudom hol a fülesem, iszonyat kupleráj van itthon........szóval nagyon durva hétvégén vagyok, és vagyunk túl.....úgyhogy mostantól lécci ne civakodjunk, hadd olvassak már olyanokat, mint Kristóf második bekezdése, hogy érezzem legalább egy picit, hogy valami értelme is volt ennek az egésznek........a szívem lelkem kitettem ezért a napért, és most csak azt érzem, hogy fáj a hátam....

Remélem ti akik ottvoltatok a bulin, élveztétek, szerintem a buli része a dolognak az egyike volt a legjobbaknak amik valaha pesten történtek, bár lehettünk volna többen is....Megvolt az esélye, de sajna nem jött össze.....Lehet ha 2 héttel később tartjuk, és nem hóvégén, akkor talán többeknek van lóvéjuk, többen eljönnek....nemtudom....De így is több mint 450-en voltunk a helyen....azért ez valami......

Tanultunk sokmindent megint, saját magunkról, a magyar scene-ről, az osztrák scene-ről, szervezési hibalehetőségekről....próbálunk tanulni belőle megigérem.....

Az egyik legfontosabb, hogy legközelebb tényleg igazi bírókat hozunk, még akkor is, ha soktízezer forint bánja......így is majdnem az egy milát súrolta az összköltségvetés.....úgyhogy légyszi ne szídjátok a szervezést, ne keressétek a hibákat, ne mutogassatok ujjal, mert nagyon fáj........

Most azt mondom, hogy még egy ilyenbe nem vágnék bele, de majd 1-2 hét és lehet meggondolom magam......

Köszönet mindenkinek aki eljött, főleg a focin akik megjelentek és segítettek.....Mercynek a remek flyertervért....Sanyinak a videoért.....Hetényi Gabinak a hangért, hogy elhozhattuk, és nem küldött el a gecibe, hogy már 5 órája várt ránk a garázsban.....Szilinek is a hangért....Szij Atinak kurva sok minden miatt (ha mindenki annyi cuccal indult volna el otthonról Hellkickre, mint ő, akkor még a Dominatort is übereltük volna)...Atinak, Zecknek, Fritznek, Johnnynak a meccseken nyújtott segítségéért...Gyurikának az egész napos segítségért, netes segítségért és a bíróskodásért is....Áginak, Katnak, Zsaninak, Anyumnak az egész napos kajaszolgáltatásért.....Feci családjának a Hellrave-en való segítségért......Minden egyes csapatnak a részvételért......Minden DNC Hungary-s csapattársamnak a remek hozzáállásért és jó játékért.......Az Építők SC minden alkalmazottjának a profi eventszervezésért.........A Diesel Club minden alkalmazottjának is..........És persze minden DJnek a remek szettekért a HELLRAVE-en....és a jó hangulat megteremtéséért minden gabbernek aki eljött.......

Köszönöm, hogy segítettetek, hogy ez a nap létrejöhessen, és hogy ne kapjak agyvérzést....

Bocsánatot kérek mindenkitől akit esetleg a hétvégén megsértettem, higyjétek el, nagyon sok stresszünk volt, a Rakehell csapattól újfent elnézést kérek, hogy így alakult számotokra a hétvége....remélem nincs harag, vagy ha van, majd elmúlik, és majd egy jó sörözés mellett feledtetjük.....és remélem, hogy mégis lesz azért még Rakehell csapat Hellkick-en......nem lenne jó, ha nem....meg ha fújnánk egymásra a történtek miatt....

Az is nagy dolog szerintem, hogy ezt megértük, 1 éve még szinte elképzelhetetlen volt, hogy egy ilyen event létrejöhessen itt nálunk, vagy csak mégnagyobb szenvedés árán csak.....
Ha így nézzük, akkor most talán nőtt a Magyar Scene, ha másképp nem is, de megitélés szempontjából.....

Nincs még egy olyan scene mint a Hardcore, amelyik saját futball bajnokságot mondhat magának Magyarországon.....Úttörők lettünk, és remélem lehet majd folytatása....A Stadionból is mosollyal sikerült eljönnünk, nincs harag, csak iszonyat kupleráj, meg egy nagy focipálya aminek a két sarkán ki van taposva a fű......

Azért tegnap este amikor a cuccainkat kipakoltuk a stadionban kapott szobámból, és még utoljára visszanéztem a 10 négyzetméteres szobában üresen hagyott 3 ágyra és 2 matracra, kurva jót mosolyogtam az egészen......és aztán tök szar volt becsukni az ajtót....nekem ott lett vége a Hellkicknek....tegnap, amikor azt az ajtót becsuktam, és a kulcsát levettem a lakáskulcsom kulcscsomójáról.......

Sky

......Basszameg, még a Das Beste Aus Ungarn-os drapiért is vissza kelllene menni, az még mindig ott lóg a lelátó alatt :D

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: szer. aug. 04, 2010 7:47 pm 

az biztos is hogy úttörök lettetek ezzel a dupla event-el, és ahogy mondtam, 1 nagy kivétellel, minden egyes dolgog pici részletében megtalálható volt a rengeteg fanatikus munkátok, non-stop energiátok, szívetek-lelketek és aki ezt nem respektálja, az ne akarjon itt semmit. Semmilyen harag nincs a Rakehell csapatban, ami volt az már valamennyire lehiggadt mint a duzzanatok a fejeken és a lábakon, de osztrák csapat (proli huligánok) ellen nem akarunk többet pályára lépni. Ellenetek bármikor nagyon szívesen kiállunk, és remélem tényleg lesz még idén Rakehell vs DNC Hungary focimeccs.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: szer. aug. 04, 2010 8:29 pm 

:D Remélem én is....Hozzuk össze a meccset......

Kell jó pálya.......És gecire hivatalosra hozzuk össze, ne sörmeccsre :D

És utána sörözés reggelig.....Szombati nap kell, hogy sokan legyünk, és tudjunk helyszínen bulizni.....

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: szer. aug. 04, 2010 8:44 pm 

Hi!

The Warrior írta:
BTW csináltam egy kis HC-s mashupot a FIFA himnuszból ha valakit érdekel (Hellkicken szólt először :)
http://www32.zippyshare.com/v/94092062/file.html

Tetszetős! Köszi!

HHHHHHAAAAAAKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 45 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő